Tafelsessies

Tafelsessies 2021

Het doel van de tafelsessies is om exporteurs op specifieke onderwerpen diepgaande informatie te geven en mogelijkheid te bieden tot interactie met andere exporteurs en de sprekers. 

Hieronder vindt u de onderwerpen van de verschillede sessies: 
 

Tafel 1: Duurzaamheid - Circulair model

Hoe kun je ervoor zorgen dat de hele supply chain waar je mee werkt verduurzaamt en uiteindelijk een circulair model vormt?

 

Tafel 2: E-Commerce

Voorzitter van het ShoppingTomorrow-cross-borderteam waar elk jaar een studie wordt gedaan naar de cross-border e-commerce-toekomst in Nederland en daarbuiten.

 

Tafel 3: Acquisitie & Nieuwe Deals

Tijdens deze tafelsessie bespreken we hoe je vertrouwen creëert bij Digitaal Pionieren en wat wel, en juist niet werkt, bij het sluiten van nieuwe deals. Wat hebben we van het laatste 1,5 jaar, tijdens de pandemie geleerd, en wat nemen we mee naar de toekomst?

 

Tafel 4: Relatiebeheer

Hoe onderhoud je de relatie wanneer er veel kilometers tussen jou en jouw klant zitten? Hoe ziet de toekomst van zakelijke reizen eruit? Tijdens deze tafelsessie bespreken we Relatiebeheer post-corona en welke learnings we van het laatste 1,5 jaar meenemen naar de toekomst.

 

Tafel 5: Brexit:

De Britse economie staat vanwege Brexit voor grote uitdagingen. De per 1 januari van kracht zijnde handelsovereenkomst kan een deel van de onzekerheden in de handelsrelatie met de EU wegnemen, maar niet alles. Tijdens deze tafelsessie informeren wij exportmanagers over de gevolgen van Brexit (én de coronapandemie) voor de Britse economie en de exportkansen voor het Nederlandse bedrijfsleven. Dit vanuit een macro-economische invalshoek

 

Tafel 6: Supply chain uitdagingen:

We kunnen zeker stellen dat de coronacrisis veranderingen heeft teweeggebracht die de transformatie van veel activiteiten en vooral die van de logistieke sector hebben versneld.
Tijdens deze tafelsessie bespreken we de snel veranderende supply chain wereld en voor welke nieuwe uitdagingen de sector staat, en in de toekomst komt te staan.


Nog niet aangemeld? Meld u hier aan voor Trends in Export 2021!