Over ons

Initiatief van

Atradius Logo

Atradius is marktleider op het gebied van kredietverzekering in Nederland sinds haar oprichting in 1925. MKB, grote internationale bedrijven en multinationals kunnen kiezen uit een compleet productaanbod om hun betalingsrisico’s af te dekken.

Voor iedere onderneming, klein of groot, bieden wij een oplossing. Of u nu alleen zaken doet in Nederland of ook daarbuiten. Met onze kredietverzekering beschermt u zich tegen zakelijke klanten die niet meer kunnen betalen. Onze incassodienst helpt u om niet betaalde rekeningen te innen bij uw zakelijke klanten. Zo heeft u de vrijheid om zaken te doen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de risico's.

Wanneer u kapitaalgoederen exporteert of een internationaal opererende aannemer bent, kan Atradius Dutch State Business u ondersteunen.

Bij al onze contacten staan een persoonlijke benadering en kennis van uw markt centraal.

Ga voor meer informatie naar www.atradius.nl

 

 

Logo Evo-Fenedex

Over ondernemersvereniging evofenedex

Dé vereniging voor ondernemers die weten dat in logistiek en internationaal ondernemen de winst te behalen valt.

Wij zijn ondernemersvereniging evofenedex. Het netwerk van Nederlandse handels- en productiebedrijven met een logistieke of internationale operatie. Wij zorgen ervoor dat onze leden hun logistiek optimaal organiseren en beter internationaal ondernemen.

Dit doen wij door hindernissen weg te nemen en kennis en kansen toe te voegen. Door onze leden een mix van producten en diensten aan te bieden. En door hun belangen te behartigen in Nederland en daarbuiten. Wij beschikken over een uniek netwerk in binnen- en buitenland.

Logistiek en internationaal ondernemenLogistiek en internationaal ondernemen zijn voor veel bedrijven bepalende thema’s voor hun succes. Deze bedrijven hebben te maken met constante veranderingen in hun waardeketens, een sterke invloed van de wereldeconomie en toenemende concurrentie. In die dynamische wereld zijn wij voor hen bij uitstek de organisatie en het netwerk die waarde toevoegt door een inspirerende bron van kennis te zijn, ervaringen te delen en belangen te behartigen. Die unieke mix noemen wij 360 graden logistiek en internationaal ondernemen. Dat mogen onze leden van ons verwachten; een brede blik op hun wereld en een verbinding naar alle elementen die succes garanderen.

Ga voor meer informatie naar www.evofenedex.nl

 

 

Mede mogelijk gemaakt door

Logo NLinBusiness

NLinBusiness. Wil jij kansen pakken en nieuwe markten aanboren? NLinBusiness helpt met betrouwbare partners om jouw exportreis te laten slagen.  Als mkb-ondernemer met internationale ambities sta je er niet alleen voor.

Wij identificeren marktkansen met exportpotentieel
NLinBusiness verzamelt relevante informatie zodat jij weloverwogen zaken in het buitenland kunt doen. Op ons digitale platform, social media kanalen en in nieuwsbrieven informeren en inspireren we je om je internationale ambities aan te wakkeren. We presenteren actuele marktkansen en leads, laten een netwerk zien van Nederlandse bedrijven die lokaal actief zijn en bieden inzicht in handelsbevorderende regelingen en activiteiten.

Wij zijn de link naar betrouwbare partners
Wij zijn de regisseur én het vliegwiel als het gaat om handelsbevordering. Wij verbinden kansen aan Nederlandse kennis, goederen en diensten en vinden samen de juiste partner om jou te helpen een nieuwe markt te betreden. Je ontmoet ons op (inter)nationale missies, beurzen en bijeenkomsten waar wij je helpen om in contact te komen met onze betrouwbare partners. Zodat je snel dat onmisbare lokale netwerk opbouwt.

Wij vergroten de slagingskans van nieuwe toetreders in een markt
NLinBusiness bouwt aan een netwerk van steunpunten in aantrekkelijke groeimetropolen. Daar kun jij gebruikmaken van betrouwbare professional services door ervaringsdeskundigen of andere ondernemers. Ook helpen lokale partners bij het verzilveren van kansen en het uitrollen van de business. Op dit moment is het NLinBusiness netwerk al actief in Dubai, Kuala Lumpur, Ho Chi Minh, Guangzhou, Bogota, Mexico City, München en Warschau. En dit wordt de komende jaren uitgebreid naar een totaal van 40 steden.

Hulp nodig bij het waarmaken van internationale ambities?
Neem contact op met ons via office@nlinbusiness.com en kijk op de website: www.nlinbusiness.com

Gerelateerde inhoud

Wat is kredietverzekering?

Een kredietverzekering beschermt uw bedrijf tegen de risico's van wanbetaling.

Business Meeting 2-1

Wat is evofenedex?

De vereniging voor ondernemers die weten dat in logistiek en export winst te behalen valt.

Evofenedex Image