Over ons

Atradius Kredietverzekering

Atradius Logo

Atradius is marktleider op het gebied van kredietverzekering in Nederland sinds haar oprichting in 1925. MKB, grote internationale bedrijven en multinationals kunnen kiezen uit een compleet productaanbod om hun betalingsrisico’s af te dekken.

Voor iedere onderneming, klein of groot, bieden wij een oplossing. Of u nu alleen zaken doet in Nederland of ook daarbuiten. Met onze kredietverzekering beschermt u zich tegen zakelijke klanten die niet meer kunnen betalen. Onze incassodienst helpt u om niet betaalde rekeningen te innen bij uw zakelijke klanten. Zo heeft u de vrijheid om zaken te doen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de risico's.

Wanneer u kapitaalgoederen exporteert of een internationaal opererende aannemer bent, kan Atradius Dutch State Business u ondersteunen.

Bij al onze contacten staan een persoonlijke benadering en kennis van uw markt centraal.

Ga voor meer informatie naar www.atradius.nl

 

evofenedex ondernemersvereniging 

Logo Evo-Fenedex

Over ondernemersvereniging evofenedex

Dé vereniging voor ondernemers die weten dat in logistiek en internationaal ondernemen de winst te behalen valt.

Wij zijn ondernemersvereniging evofenedex. Het netwerk van Nederlandse handels- en productiebedrijven met een logistieke of internationale operatie. Wij zorgen ervoor dat onze leden hun logistiek optimaal organiseren en beter internationaal ondernemen.

Dit doen wij door hindernissen weg te nemen en kennis en kansen toe te voegen. Door onze leden een mix van producten en diensten aan te bieden. En door hun belangen te behartigen in Nederland en daarbuiten. Wij beschikken over een uniek netwerk in binnen- en buitenland.

Logistiek en internationaal ondernemenLogistiek en internationaal ondernemen zijn voor veel bedrijven bepalende thema’s voor hun succes. Deze bedrijven hebben te maken met constante veranderingen in hun waardeketens, een sterke invloed van de wereldeconomie en toenemende concurrentie. In die dynamische wereld zijn wij voor hen bij uitstek de organisatie en het netwerk die waarde toevoegt door een inspirerende bron van kennis te zijn, ervaringen te delen en belangen te behartigen. Die unieke mix noemen wij 360 graden logistiek en internationaal ondernemen. Dat mogen onze leden van ons verwachten; een brede blik op hun wereld en een verbinding naar alle elementen die succes garanderen.

Ga voor meer informatie naar www.evofenedex.nl

 

 

Gerelateerde inhoud

Wat is kredietverzekering?

Een kredietverzekering beschermt uw bedrijf tegen de risico's van wanbetaling.

Business Meeting 2-1

Wat is evofenedex?

De vereniging voor ondernemers die weten dat in logistiek en export winst te behalen valt.

Evofenedex Image