• Toevoegen aan agenda 22-04-2015 08:57 30-04-2015 08:57 Trends in Export 2017 Dit jaar staat het thema: 'Handel binnen de Europese interne markt' centraal. Al jaren gaat het overgrote merendeel van onze export naar landen binnen de Europese Unie. Vanaf 1 januari 2016 is Nederland voorzitter van de EU. Amsterdam, Schipol, David Ricardostraat 1, 1066 JS Amsterdam, Netherlands salih.yilmaz@atradius.com DD/MM/YYYY

Over ons

Atradius Kredietverzekering

Atradius Logo

Atradius is marktleider op het gebied van kredietverzekering in Nederland sinds haar oprichting in 1925. MKB, grote internationale bedrijven en multinationals kunnen kiezen uit een compleet productaanbod om hun betalingsrisico’s af te dekken.

Voor iedere onderneming, klein of groot, bieden wij een oplossing. Of u nu alleen zaken doet in Nederland of ook daarbuiten. Met onze kredietverzekering beschermt u zich tegen zakelijke klanten die niet meer kunnen betalen. Onze incassodienst helpt u om niet betaalde rekeningen te innen bij uw zakelijke klanten. Zo heeft u de vrijheid om zaken te doen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de risico's.

Wanneer u kapitaalgoederen exporteert of een internationaal opererende aannemer bent, kan Atradius Dutch State Business u ondersteunen.

Bij al onze contacten staan een persoonlijke benadering en kennis van uw markt centraal.

Ga voor meer informatie naar www.atradius.nl

 

Fenedex Exportvereniging

Logo Evo-Fenedex

Fenedex is een particuliere vereniging van Nederlandse exporteurs en andere internationaal opererende ondernemingen. Fenedex is als exportvereniging onafhankelijk en niet politiek gericht.

Onze organisatie brengt kennis en ervaring bij elkaar en verrijkt die. Zo stelt Fenedex haar leden in staat om succesvol te ondernemen op buitenlandse markten. Met meer dan 1150 leden en ruim 4000 klanten is Fenedex hét gezicht van exporterend Nederland.

Exportnetwerk

Fenedex is in 1954 opgericht door een tiental exporteurs, die binnen een exportnetwerk kennis en ervaring wilden uitwisselen. De doelstelling was (en is) om de kwaliteit van het exporteren en het internationaliseren van het Nederlandse bedrijfsleven te bevorderen, in het bijzonder die van de leden. Inmiddels is Fenedex de grootste onafhankelijke organisatie van exporterende en internationaliserende bedrijven.

Over EVO

EVO verenigt al meer dan zeventig jaar bedrijven met een logistiek belang. Van de ondernemer met een bestelbus tot de exporteur die zijn goederen vaak door derden laat vervoeren.

Wij beantwoorden hun vragen over vervoer, opslag en internationale handel, en behartigen hun belangen lokaal, in Den Haag en Brussel opdat zij in vrijheid kunnen ondernemen. EVO draagt daarnaast direct toepasbare kennis aan haar leden over via opleidingen, advisering en evenementen en laat hen profiteren van collectief ingekochte diensten en producten.

EVO verleent haar diensten onder toepassing van de Algemene voorwaarden van EVO, die een beperking van aansprakelijkheid bevatten. Deze zijn raadpleegbaar en te downloaden op www.evo.nl/site/disclaimer-e-mail.

Ga voor meer informatie naar www.evofenedex.nl

 

Gerelateerde inhoud

Wat is kredietverzekering?

Een kredietverzekering beschermt uw bedrijf tegen de risico's van wanbetaling.

Business Meeting 2-1

Wat is Evofenedex?

De vereniging voor ondernemers die weten dat in logistiek en export winst te behalen valt.

Evofenedex Image