Trends in Export

 

 

 

 

Tom en Bart Jan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het onderzoek Trends in Export is een gezamenlijk initiatief van evofenedex en Atradius dat sinds 1998 jaarlijks wordt uitgevoerd onder 4.000 exporteurs. Dit jaar brengt het onderzoek voor de 24ste keer de trends, ontwikkelingen en verwachtingen van de Nederlandse exporteurs in kaart.

Elk jaar vragen we de deelnemers aan Trends in Export naar hun groeiverwachting voor het komende jaar en elk jaar opnieuw blijkt dat de 'voorspellingen' die onze exporteurs doen zo goed uitkomen dat het onderzoek steeds meer beschouwd kan worden als een barometer voor het Nederlandse exportklimaat.

Over veel ontwikkelingen hebben de exporteurs zich door de jaren heen uitgesproken: de Azië crisis, de invoering van de euro, krapte op de arbeidsmarkt, de opkomst van het internet, de groei van nieuwe exportmarkten etc.

De rapporten van de afgelopen jaren geven dan ook een representatief beeld van exportontwikkelingen voor Nederland. 

Trends in Export community

Graag nodigen wij u uit om lid te worden tot onze Trends in Export Community. Wanneer u behoort tot onze community houden we u het hele jaar op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van economie en export. Al onze publicaties, rapporten en persberichten zullen als eerste worden gedeeld met u. Deze groep is opgericht en wordt beheerd door Atradius en evofenedex.

Lid worden van de Linkedin Groep kan via: https://www.linkedin.com/groups/12106227/

Lees meer