Webinars

23 maart 2021: Trends in Export Webinar

Tijdens Trends in Export 2021 zijn verschillende onderwerpen aan bod gekomen welke inzicht geven in de exportmarkt. Er is dieper ingegaan op de belangrijkste resultaten van het jaarlijkse onderzoek van evofenedex en Atradius. Rob de Wijk (hoogleraar aan de Universiteit Leiden en directeur van het Den Haag Centrum voor Strategische Studies (HCSS) is tijdens het webinar aanwezig en heeft zijn persoonlijke ervaringen gedeeld.

Benieuwd naar de resultaten? Kijk hier het gehele webinar terug https://bit.ly/3cj4NZD

U wordt ook bijgepraat over de trends, knelpunten en verwachtingen van de Nederlandse export. Dit jaar is het thema Duurzame innovatie, waarbij onder andere voormalig F1-coureur Jan Lammers zijn ervaringen deelt op dit gebied. 

Wilt u het volledige Trends in Export 2021 rapport lezen? Download via: https://bit.ly/39gIB0C

 


6 oktober 2020: Trends in Export Corona Webinar

Gedurende de coronacrisis is er maandelijks onderzoek gedaan met als doel op continue basis inzicht te krijgen in de impact die COVID-19 heeft op de staat van de Nederlandse export. Uitvoer van goederen en diensten is goed voor ruim een derde van ons bruto binnenlands product en draagt in hoge mate bij aan onze welvaart. Door de verwevenheid van Nederland met de wereldeconomie zijn wij extra gevoelig voor schommelingen in de wereldhandel.

Tijdens het corona webinar van 6 oktober j.l. zijn er verschillende onderwerpen aan bod gekomen welke inzicht gaven in de impact van COVID-19 op de staat van de Nederlandse export Benieuwd naar de resultaten? Of wilt u het volledige webinar nog een keer bekijken?


Benieuwd naar het webinar? Kijk hier het gehele webinar terug https://bit.ly/3lqI1AY 

Wil je het alle ‘corona export monitor’ rapporten lezen? https://bit.ly/36JbUIJ


 

25 maart 2020: Webinar, Podcast & Rapport over de impact van het coronavirus op de export

Op woensdag 25 maart 2020 heeft het Trends in Export webinar plaatsgevonden. In dit webinar werden door Tom Kaars Sijpesteijn van Atradius en Bart Jan Koopman van evofenedex de resultaten van het jaarlijkse gelijknamige onderzoek besproken. Naast het jaarlijkse Trends in Export onderzoek is er aanvullend onderzoek gedaan naar de impact van het coronavirus op internationaal ondernemen.


Benieuwd naar het webinar? Kijk hier het gehele webinar terug https://bit.ly/3bx2jDJ

Liever luisteren? Beluister hier de podcast https://bit.ly/2WMDyzE

Wil je het volledige “Trends in Export 2020” rapport lezen? https://bit.ly/2WK5lk0